Professionele voetverzorging & voetverzorgingsproducten door Linda Hainaut  facebook voet.be

ZARQA producten zijn probleemoplossend en geven je huid wat het nodig heeft zonder deze onnodig te belasten met parfum, conservering en andere synthetische toevoegingen.

Geschikt voor diabetici
Zarqa Stimulating feet & legs50 ml€ 11.15

Deze unieke 100% plantaardige receptuur is ontwikkeld voor spier- en huidverzorging bij een zware belasting van voeten en lichaamsspieren. Ideaal als behandeling bij lange wandeltochten. Helpt blaren voorkomen.

Zarqa Relaxing Legs200ml€ 13.55

Verkoelende gel voor de verzorging van vermoeide benen. Door de unieke samenstelling van Dode Zee mineralen en Menthol heeft een massage met de gel een stimulerende werking. Een massage bevordert tevens de bloedcirculatie. Ideaal voor mensen met een staand beroep.

Zarqa Hand Protection Cream75ml€ 8.05

Intensieve hydraterende en beschermende crème met 5% Urea, Panthenol en Allantoïne. Ruwe, droge en gevoelige handen worden goed beschermd en voelen zacht en glad.

Zarqa Blak Mud Soap100gr€ 6.20

Een zeep gemaakt op basis Dode Zee modder. De zeep zorgt voor een gezonde en zijdezachte huid. De zeep kan gebruikt worden ter ondersteuning van huidbehandelingen. Tevens geschikt voor het reinigen van (zeer vuile) handen.