Professionele voetverzorging & voetverzorgingsproducten door Linda Hainaut  facebook voet.be

Voor mensen die veel staan of lopen is in Denemarken een speciale zool ontwikkeld. De MEDICOVI waterzolen werken drukontlastend en schokdempend. De waterzolen zorgen voor een continu variabele ondersteuning van de voeten en daarmee het lichaam. Hierdoor worden pijnlijke punten onder de voeten ontlast en wordt ook eeltvorming voorkomen. Doordat de zolen zeer dun zijn passen ze in iedere schoen.

Geschikt voor diabetici
Medicovi-Front steunzolen1 paar€ 35

Speciaal ontwikkeld voor gebruik bij voorvoetproblemen (spreidvoet). Dit model steunzool ontlast de voorvoet en is een uitkomst bij klachten zoals pijnpunten onder de (voor-)voet. Daardoor zeer geschikt voor iedereen die veel loopt/staat.
 

Medicovi-Worker steunzolen1 paar€ 36

De MEDICOVI ® – Worker steunzolen zijn voorzien van een dubbel netoppervlak met een verschillende maasgrootte waardoor een sterk verhoogde hoeveelheid lucht onder de voet ontstaat. Door de hoogte van 3½ mm vooral geschikt voor schoenen met voldoende ruimte zoals rubberlaarzen, werkschoenen en ruime wandelschoenen (bergschoenen). Ook ter voorkoming van het (opnieuw) ontstaan van hielspoor.

Medicovi-Twin-Heels steunzolen1 paar€ 48.95

De MEDICOVI ® – Twin-Heels steunzolen zijn onder de hiel voorzien van een extra stoot- en drukontlastend element. Hierdoor juist geschikt bij een zgn. ‘hielspoor’. Geeft een continu-variabele ondersteuning van de voet en ontlast daardoor de zo pijnlijke drukpunten.