Professionele voetverzorging & voetverzorgingsproducten door Linda Hainaut  facebook voet.be

Gehwol maakt sinds 1868 voetverzorgingsproducten. Voeten zijn erg belangrijk en verdienen de beste verzorging. Gehwol helpt met voetverzorging producten.

Geschikt voor diabetici
Gehwol Soft Feet Badolie200 ml€ 17.80

Reinigende en verzorgende badolie. Hydrateert de huid en maakt ze mooi, zacht en soepel. Naast het gebruik in een voetbadje is ze ook geschikt voor onder de douche of een volledig bad.

Gehwol Beenvital125 ml€ 14.70

Balsem voor dagelijkse vitaliserende verzorging van vermoeiende benen en voeten. Trekt snel in en verfrist. Avocado-olie, algenextracten en vitamine E verzorgen de huid en verminderd droge plekken. toverhazelaar heeft een adstringerende werking op de aders.

Gehwol Fluid15 ml€ 9.5

Tegen ingegroeide nagels, eelt en likdoorns: maakt de harde huid soepel. Desinfecterende werking, voorkomt ontstekingen.

Gehwol Soft Feet lotion125 ml€ 18.85

Soft Feet lotion verfrist en verzorgt met speciaal geselecteerde actieve stoffen. Waterlelie brengt tot rust, zijde-extract maakt glad en hyaluron houdt vocht vast. Algenextract stimuleert de doorbloeding, werkt tegen vermoeide, zware benen en voorkomt spataderen.

Gehwol Fusskraft Kruidenlotion150 ml€ 14.45

Deze spray deodoriseert, verkoelt en verfrist de vermoeide voeten. Voorkomt eelt en houdt de huid soepel.

Gehwol Lipidro-Crème125 ml€ 17.10

Een zeer droge huid heeft zowel vocht als vetten nodig. Lipidro-crème biedt de droge huid beide ingredriënten in evenwichtige hoeveelheden.

Gehwol Fusskraft Groen125 ml€ 14.70

Met Deozinc dat voetengeur voorkomt en de zweetvorming normaliseert. Jojobaolie en Aloë Vera houden de voeten glad. De voeten worden fris, reukloos en soepel.

Gehwol Voetbad400 gr€ 11.10

Voetbad met balsemende kruiden-oliën. Bij pijnlijke voeten en ter stimulering van vermoeide voeten.

Gehwol Soft Feet Creme125 ml€ 17.10

Verzorgende crème voor zijdezachte voeten en benen. Verijkt met Ureum, Melk en Honing. Melkpeptiden en honingextracten maken de huid duidelijk soepeler en zichtbaar gladder.

Gehwol-eeltschuurblokje1 stuk€ 6.75

Mineraal eeltschuurblokje met grove en fijne poriën voor het verwijderen van eelt en eeltplekken. Neem eerst een voetbad en verwijder daarna de zacht geworden eeltplek met het schuurblokje.

Gehwol Nagelzorg15ml€ 15.35

Broze en gescheurde nagels worden weer soepel, dankzij de vochtinbrengende werking. Bevorderd de nagelgroei en ondersteunt de behandeling tegen nagelschimmel. Ideaal voor de dagelijkse verzorging.