Professionele voetverzorging & voetverzorgingsproducten door Linda Hainaut  facebook voet.be

Samenwerkende Pedicures is een serie unieke en gepantendeerde voetverzorgingsproducten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. Alle producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten.

Geschikt voor diabetici
Samenwerkende Pedicures Schoen & sok preventief150 ml€ 17

Een succesvolle behandeling van schimmels is alleen blijvend als ook de sokken en schoenen worden behandeld. De spray komt tot in de kleinste hoekjes en voorkomt het ontstaan van nieuwe voetschimmel. Gebruiken in combinatie met Oplossing voor voetschimmel.

Samenwerkende Pedicures voetschimmel75 ml€ 17

Door het niet goed afdrogen van de voeten na het douchen of zwemmen, kan de huid tussen de tenen rood en gevoelig worden. De voetcrème 1 x per dag met het handige tuitje tussen de tenen aanbrengen en licht inmasseren.

Niet geschikt voor kinderen beneden 3 jaar en bij open wondjes

Samenwerkende Pedicures Wintervoeten75 ml€ 17

Wie last heeft van koude handen en voeten moet vooral preventieve maatregelen nemen. De oorzaak is veelal een slechte doorbloeding van de huid. Masseer voeten of handen 2x per dag met dit produkt op basis van o.a. glycerine, kamfer en rozemarijn. De balsem zal een warm gevoel veroorzaken

Samenwerkende Pedicures Wratten75 ml€ 17

Wratten zijn met dit unieke produkt uitstekend te verzorgen. De speciale receptuur met o.a. glycerine en jojoba olie zorgt voor een snelle verzorging. Met het handige doseertuitje kunt u het produkt gemakkelijk op de wrat aanbrengen. 2 x per dag inmasseren.

Niet geschikt voor kinderen beneden 3 jaar en bij open wondjes.

Samenwerkende Pedicures Eelt & Likdoorns75 ml€ 17

Eelt en likdoorns zijn een van de meest voorkomende voetproblemen. Ze worden veroorzaakt door verkeerde schoenen, hoge hakken en ook de leeftijd speelt een rol.
1x per dag ruim aanbrengen en scrubben, desnoods afdekken met een pleister.

Samenwerkende pedicures Klovenzalf75 ml€ 17

Voor de cosmetische verzorging van kloofjes. De speciale samenstelling met o.a. wolvet, vaseline en zinkoxyde doet de zalf diep doordringen. De huid voelt zacht en soepel aan. Ook geschikt voor de handen.