Professionele voetverzorging & voetverzorgingsproducten door Linda Hainaut  facebook voet.be

Producten

Ook thuis verdienen uw voeten de beste zorg. Na een deugddoende behandeling kan u uw voeten thuis zelf verder in de watten leggen met deze professionele voetverzorgingsproducten.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende merken die wij aanbieden. De professionele voetverzorgingsproducten worden hiernaast onderverdeeld in categorieën.

 

By La Narure

De kracht van onze producten bestaat uit een combinatie van gestandaardiseerde ingrediënten die correct zijn gedoseerd en waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze een positief effect hebben op ons welzijn. Onze producten zijn transparant, traceerbaar en gebaseerd op wetenschappelijk bewezen formules.

By La Nature werkt onvermoeibaar om geluk in het leven van iedereen te brengen voor een betere gezondheid van het individu.

O'sea

U verzorgt zich graag goed, ten voeten uit? Maak dan kennis met de bijzondere voetverzorgings-producten van O’Sea.
O’Sea is een splinternieuwe en unieke lijn wellnessproducten op basis van al het goede dat de zee ons te bieden heeft.
Op en top kwaliteit, getekend: O’Sea.

Medicovi

Medicovi waterzolen werken drukontlastend en schokdempend. De waterzolen zorgen voor een continu variabele ondersteuning van de voeten en daarmee het lichaam. Hierdoor worden pijnlijke punten onder de voeten ontlast en wordt ook eeltvorming voorkomen.

Weleda

De huid van handen en voeten  vraagt soms om wat extra verzorging. Weleda crèmes bevatten beschermende bijenwas en wolwas, heilzame plantenextracten en voeden en verzorgen de huid intensief. Ook beschermen ze de huid extra bij vocht en kou.

Zarqa

Zarqa Feet Care helpt bij het voorkomen van voet- en beenproblemen. Alle producten zijn op basis van dode zeezout en natuurlijke oliën en dragen bij aan een milde verzorging.

Jojoba Care

De merknaam Jojoba Care spreekt voor zich. Het betekent Verzorgen op basis van jojobaolie.

Bij de klassieke cosmeticamerken is water het hoofdingedriënt? Bij Jojoba  Care is water een hulpingedriënt. Jojoba olie speelt de hoofdrol.

Gehwol

Gehwol maakt sinds 1868 voetverzorgingsproducten. Voeten worden door velen overgeslagen ondanks dat ze elke dag toch behoorlijk belast worden. Dat is jammer, want met een goede voetverzorging voelen je voeten niet alleen lekkerder aan, ze zien er ook veel beter uit.

Samenwerkende Pedicures

Samenwerkende Pedicures is een serie unieke en gepantendeerde voetverzorgingsproducten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. Alle producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten.